Algemene voorwaarden

Artikel 1: Algemene voorwaarden 

De klant gaat akkoord met deze voorwaarden wanneer er een bestelling doet op www.sofiesbeautybar.be

Artikel 2: Wie zijn we ?

Sofie Van Acker is de opzichter van Sofie’s Beauty Bar.(eenmanszaak)

Ondernemingsnummer: 0702857347
BTW-nummer: BE 0702.857.347

Tel: +32 04 70 59 26 95  E-mail: info@sofiesbeautybar.be
Adres: Middenheide 131 9120, Beveren-waas België

Artikel 3: Toepasselijkheid

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument.
 2. Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet je minstens 18 jaar oud zijn. Als je geen 18 bent, vragen we je om de bestelling door je ouders of wettelijke voogd te laten plaatsen. Als we merken dat een bestelling geplaatst is door een minderjarige, dan voeren we die niet uit.
 3. Wat niet uitdrukkelijk kan terugvinden in deze verkoopsvoorwaarden, wordt geregeld door bepalingen van het Belgische recht.
 4. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.
 5. Plaats je een bestelling op de website, dan aanvaard je uitdrukkelijk onze algemene voorwaarden. Die zijn steeds beschikbaar via onze website.

Artikel 4: Het aanbod

 1. We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kan kopen. En natuurlijk wat het kost en of je het kan ruilen. Foutje op de productpagina? Daar mag je ons natuurlijk aan houden.
 2. Je bestelling is compleet en onze overeenkomst definitief zodra de uitgever van je krediet- of debetkaart ons bevestigt dat de transactie is goedgekeurd. We aanvaarden Bancontact, Paypal, overschrijving en contant. Weigert de uitgever van je kaart je betaling, dan wordt je pakje mogelijk later of niet geleverd. Bestellingen zonder geldige betaling kunnen we namelijk niet verwerken.
 3. Het aanbod is geldig zolang de stock dit toelaat.

Artikel 5: De prijs

 1. Alle prijzen zijn inclusief btw.
 2. Verzending boven de €49 is gratis.
 3. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's , inclusief btw en exclusief handeling- en verzendkosten

Artikel 6: bezorging

 1. De bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt en verzonden
 2. In principe geldt: als je het op onze website kan bestellen, hebben we het op voorraad. Kunnen we het toch niet leveren? Dan krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan. Zo’n vervangend product mag je natuurlijk altijd ruilen.
 3. Als onze transporteur schade veroorzaakt door te laat leveren of helemaal niet leveren, dan kunnen wij hier niets aan doen.
 4. Laat het ons zo snel mogelijk weten als je een product beschadigd hebt ontvangen of wanneer het niet overeenkomt met de leveringsbron of wat je besteld hebt. Stuur de artikelen in dat geval binnen de 14 dagen terug.

Artikel 7: levering aan huis

 1. Pakketten worden aan huis geleverd vanaf 20€ in de volgende gemeentes;
  9100-9111-9120-9130-9140-9150-9170-9180-9185-9190-2050-2070

Artikel 8: Herroepingsrecht

 1. Jij hebt recht op een goed product. Is er toch iets mee aan de hand? Dan lossen we dit natuurlijk voor je op u kan ons mailen op; info@sofiesbeautybar.be
 2. indien de producten zich in goede en originele staat bevinden, wordt het bedrag binnen de 14 dagen terug betaald op het rekeningnummer van de klant.  

Artikel 9: Annulatie

 1. de bestelling kan niet geannuleerd worden nadat de bestelling verzonden is.